Image of Fourouzan

Fourouzan

Sorry, couldn't find any biography for Fourouzan. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
12
First Appeared:
In the movie انسان ها 1964-04-23
Latest Project:
Movie دایره مینا 1978-09-14
Known For
Poster of دشنه
Poster of Büyük Yemin
Filmography
Movie دایره مینا Zahra 1978-09-14
Movie خداحافظ کوچلو 1976-03-21
Movie قرار بزرگ Shirin 1975-03-21
Movie دشنه Banafsheh 1972-01-01
Movie بابا شمل Shokat-ol-molook 1971-01-01
Movie خوشگل محله Nazi 1971-03-21
Movie سوگلی 1970-03-21
Movie Büyük Yemin 1969-01-01
Movie Dalahoo 1967-07-17
Movie عروس دریا Maryam 1965-06-22
Movie Ganje Qarun Shirin 1965-01-01
Movie انسان ها Goli 1964-04-23